Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Jornada Empresarial : Novetats i qüestions d'interès a conèixer per a autònoms i petites i mitjanes empreses pel que fa a Hisenda i a la Seguretat Social

INSCRIPCIÓ

dimecres, 27 de febrer de 2019

Encaraque aparentment no s’han produït novetats importants pel que fa Hisenda i a laSeguretat Social a l’any 2019, donat que no han prosperat els canvis legislatius que preveia el projecte de Llei dels Pressupostos Generals de l’Estat, la realitat és que existeixen una sèrie de qüestions que, bé perquè són recurrents, o bé perquè són d’actualitat, cal conèixer i gestionar eficientment, a fi i efecte d’evitar problemes o aprofitar-ne els seus avantatges.

En l’àrea de la Seguretat Social com a canvis més importants per aquest 2019 tenim la pujada del Salari Mínim Interprofessional, els augments de les bases de cotització, la derogació de certes bonificacions en contractes, i en el cas dels autònoms, la nova obligatorietat a escollir una mútua patronal i a cotitzar per noves cobertures socials, entre altres. En el camp d’hisenda tenim la pròrroga del coeficient de mòduls en l’IRPF, la reserva de capitalització i de nivelació a l’Impost sobre Societats, les despeses deduïbles, les notificacions electròniques, entre d’altres. I en cas de la normativa tributària específica de Catalunya passarem un breu repàs sobre l’estat de la qüestió.

Per tal d’abordar tots aquests temes tenim l’oportunitat de comptar amb els màxims responsables d’hisenda i de la Seguretat Social de la província de Lleida. I també ens acompanyarà el president de la Comissió d’Economia i Fiscalitat de Foment del Treball per a parlar-nos de les particularitat de la fiscalitat ens puguin afectar a Catalunya, alhora que moderarà la sessió.

Horari: 10:15 h - 13: 00h
Lloc: Auditori de CaixaForum a Lleida (Av. Blondel, 3 - Lleida)
Ponents: Sra. Inmaculada Quejada, Directora Provincial de la Tresoreria de la Seguridad Social

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org