Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL obre una línia d’assessorament BREXIT per a les empreses que operen al Regne Unit

La patronal consciencia els seus associats sobre els efectes d’estar preparats davant la possible sortida de la UE de Gran Bretanya el 31 d’octubre

dilluns, 23 de setembre de 2019

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ha posat en marxa un nou servei d’assessorament sobre el BREXIT. Aquesta nova línia informativa està a disposició dels seus socis i de les empreses del territori que tenen interessos al Regne Unit, els quals poden veure’s modificats a causa de la seva possible sortida de la Unió Europea el proper 31 d’octubre.

COELL insta a prendre consciència sobre els efectes d’estar preparats davant un escenari més que probable pe si té lloc el Brexit sense acord. Per això, la patronal de referència de Lleida aposta per facilitar el màxim d’informació a tots aquells empresaris de les nostres comarques que mantinguin relacions comercials en aquella zona.

En aquest sentit, i en coordinació amb Foment del Treball, aquest nou servei de COELL facilita totes les recomanacions que poden ser útils per a l’activitat de les empreses, les seves relacions comercials i els seus treballadors al Regne Unit.

Entre altres aspectes a tenir en compte, s’aconsella a les empreses lleidatanes que efectuïn transaccions (ja siguin importacions com exportacions) o bé hi tinguin la seva seu al Regne Unit, que revisin el canvi del cost dels aranzels; avaluar el risc de demora dels lliuraments, revisar la cadena de subministraments, adaptar el producte al reglament del Regne Unit, coordinar els contractes de transports, les assegurances, etc.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org