Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

El Gremi de Constructors de Lleida elaborarà una guia de bones pràctiques per presentar les licitacions d’obres i serveis

dijous, 10 d’octubre de 2019

El Gremi de Constructors de les Terres de Lleida (GCOLL) preveu elaborar una guia de bones pràctiques per tal de facilitar la correcta presentació de licitacions d’obres i serveis.

Aquesta iniciativa s’ha posat de relleu en el darrer comitè executiu de GCOLL, que presideix el Sr. Josep M. Gardeñes, el qual ha comptat amb la presència del Secretari General de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Sr. Ignasi Puig.

En aquest sentit, arran de les informacions traslladades per les empreses associades a GCOLL i en relació amb les licitacions de les administracions públiques, els constructors coincideixen en la necessitat de posar en valor el parer i l’experiència de les empreses constructores a l’hora de presentar les licitacions d’obres i serveis.

Així, el Gremi de Constructors de les Terres de Lleida es posa a disposició com a interlocutor pedagògic per assessorar en aquesta matèria amb l’objectiu de gestionar els dubtes i pal·liar possibles irregularitats o errors que es detectin en els plecs de clàusules abans de la seva presentació.

En un altre ordre de coses, des de GCOLL es reitera la necessitat que les infraestructures es planifiquin a mig-llarg termini, en funció de la seva demanda, i que siguin prèviament avaluades segons criteris de cost benefici que n’assegurin la seva sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org