Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL i AMALL signen un conveni de col·laboració amb l’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Cardenal Remolins

dimarts, 19 de gener de 2021

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), juntament amb l’Associació Multisectorial d’Autònoms de Lleida (AMALL), han signat avui un conveni de cooperació amb l’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Cardenal Remolins per estrènyer lligams i afavorir sinergies.

L’acte ha comptat amb la presència del president de COELL, Sr. Josep M. Gardeñes, de la vice presidenta de l’Associació d’Autònoms de Lleida (AMALL), Sra. Montse Cerqueda, i del president de l’Associació de Comerciants dels carrers Democràcia i Cardenal Remolins, Sr. Òscar Pifarré.

L’Associació ha posat de relleu la necessitat de revitalitzar aquesta àrea que constitueix l’entrada comercial a Lleida i considera que la col·laboració amb les entitats com COELL pot afavorir, precisament, aquest objectiu.

Per la seva part, COELL obre als integrants de l’Associació la possibilitat de fer formació i gaudir dels serveis i avantatges de COELL, entre els que destacaria la interlocució amb l’Administració.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org