Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

COELL i AMALL estrenyen lligams amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners

dimecres, 17 de febrer de 2021

La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), juntament amb l’Associació Multisectorial d’Autònoms de Lleida (AMALL), han signat avui un conveni de cooperació amb l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners per afavorir sinergies i estrènyer lligams.

L’acte ha comptat amb la presència del president de COELL, Sr. Josep M. Gardeñes, del president de l’Associació d’Autònoms de Lleida (AMALL), Sr. Pere Roqué, i de la presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Magraners, Sra. Dolors Garzón.

La presidenta de l’Associació ha concretat que l’apropament a COELL i AMALL obeeix “al desemparament que hem tingut els comerciants i autònoms de la nostra associació durant la pandèmia, circumstància que ens ha dut a posar fil a l’agulla per sentir-nos representats davant les institucions”.

Precisament la interlocució amb l’Administració és un dels serveis i avantatges que brinden COELL i AMALL als membres de l’Associació de Magraners, a badnda de formació i assessorament continuat.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org