Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

L’ increment salarial del conveni del sector de la Fusta i el Suro serà del 2% el 2020

Representats de l’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF) i representants sindicals acorden que l’any 2021 no hi haurà cap categoria professional per sota dels 14.000 euros anuals

dimecres, 30 de setembre de 2020

La Comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu provincial del sector de la Fusta i el Suro de les comarques de Lleida  per als anys 2018-2021 han pactat un increment salarial del 2% per a l’exercici de 2020, a comptar des de l’1 de gener de 2020. L’augment del 2% també s’ha acordat per a l’exercici de 2019.

 L’acord, signat entre els representants del’Associació d’Empresaris de la Fusta (AEF) de les Terres de Lleida i els representants de les organitzacionssindicals UGT i CCOO, concreta com a novetat que l’any 2021 no hi haurà capcategoria professional per sota dels 14.000 euros anuals.

El conveni determina igualment que s’adaptaran els permisos i llicències dels treballadors del sector a l’Estatut dels Treballadors i a la legislació vigent.

També s’adaptarà a la legislació pròpia per garantir  i promoure la igualtat d’oportunitats entre dones i homes i es rectificaran les expressions i mots que deixin entreveure una possible discriminació o desigualtat per raó de sexe.

Així mateix, en relació a l’assegurança obligatòria del conveni de la Fusta, queda establerta en 37.000 euros la indemnització garantida en cas de malaltia o invalidesa derivada d’accident de treball.

Aquest conveni, que té una vigència de tres anys (2018-2021) s'aplicarà a tot el territori de la demarcació de Lleida i a tots els centres de treball que hi ha ubicats, encara que les empreses afectades tinguin el seu domicili en una altra província. Aquest conveni obliga a totes les empreses enquadradesdins de la indústria de la fusta i el suro.

 

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org