Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

La COELL acull la jornada sobre conjuntura immobiliària de l’APCE

dimarts, 23 de novembre de 2021

L’Associació de Promotors de Catalunya acosta a les empreses promotores i constructores la situació del sector per ajudar a desenvolupar la seva activitat
La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ha acollit avui la jornada organitzada per l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) sobre la conjuntura immobiliària. La jornada ha pretès atansar a les empreses promotores i constructores del territori tant l’oferta existent com la demanda interna i externa per ajudar a desenvolupar la seva activitat amb les màximes garanties.
Les xerrades han abordat quines són les novetats legislatives i les seves implicacions en l’activitat promotora, com encarar les problemàtiques del sector en el seu dia a dia, quin finançament es pot obtenir i quina és la tasca de l’APCE per defensar els interessos de les empreses promotores davant de l’Administració i les entitats socials, entre altres.
Aquest sector ha estat un dels menys perjudicats per l’impacte de la Covid-19, segons l’APCE, per la seva situació financera prepandèmia més sanejada, per la producció d’habitatges sense estocs i per la solvència bancària. Tot i que també s’ha vist afectat, l’APCE manté que el sector és capaç de superar aquesta crisi i sortir-ne reforçat.
L’APCE, que es va fundar el 1968, compta actualment amb més de 500 grups immobiliaris associats, els quals representen més de mil empreses. El seu objectiu principal és defensar els interessos legítims dels seus associats amb relació a les seves activitats professionals.

 

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org