Racó de l'Associat

LOGO FGC SMALL LOGO AEF SMALL LOGO AGRISEC SMALL LOGO FES SMALL LOGO GSAS SMALL

Vols Associar-te?

Associa't i gaudeix de tots els avantatges que t'ofereix COELL

Serveis

Àrea Fiscal - Comptable

L'Àrea Fiscal - comptable està orientada a atendre les necessitats comptables, financeres i econòmiques de les empreses i empresaris, en funció de les seves necessitats.

Es confecciona, des de les nostres oficines, a) la comptabilitat i els llibres comptables previstos pel Codi de Comerç i b) els llibres i registres, segons la normativa fiscal vigent.

Assessorament fiscal i comptable per a les necessitats de la seva empresa, per tal que la seva comptabilitat s’adapti millor a la normativa vigent.

En l'Àrea fiscal l’objectiu és: l'assessorament; la confecció i presentació d'autoliquidacions; les declaracions informatives; l' Impost sobre la Renda i Societats així com també la comunicació de totes les novetats normatives que en aquest àmbit s'hagin produït.

Atenem les gestions davant de l'Agència Tributària i informem dels terminis de presentació de les autoliquidacions i impostos.

L’empresa que confecciona la comptabilitat amb els seus mitjans el nostre servei consisteix a dur a terme un assessorament de la comptabilitat al llarg de l’any o en moments puntuals com el tancament de l’exercici.

Responsable: Joan Viaña aquintana@coell.org

Vols més informació?

Nom

Empresa

Correu Electrònic

Comentaris

 
 
 
Rambla Ferran, 32 / 25007 Lleida - 973 23 21 66 coell@coell.org